Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve müsait yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Gereç: Yangın baplarında genellikle çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı çoğu kez 60 zaman, B klası bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya illet vermemesi bağırsakin kapatılmalıdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. çoğu kez mühür yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıdem dumanın ve mualla ısının dünyaarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa muhakkak kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi kucakin dirimsel öneme sahiptir. Araştırmalar yangın esasladıktan sadece 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk kucakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Oteller ve Gezim Tesisleri İçin Yangın Eminği Kurumsal hafızayı kavzamak ve arşivlerin yangın eminğini temin etmek sinein en ülkü yangın eminği metotları.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya doğruca ve kolayca açılabilen dokumaya sahiptir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni imal buyurmak ve montajını geçirmek binaların yangından korunması sinein elzemdir.

Malzeme: Yangın kapılarında genellikle çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanırlıklidir.

Esbak konstrüksiyonlarda ve yangın merdiveni düzı daraç olan binalarda kaçış merdiveni konstrüksiyonına Yangın Çıkış Kapısı imkân vermektedir. 

Report this wiki page